GENÇLİK MERKEZİ SAKARYA MAHALLESİNE

Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu geçtiğimiz aylarda yaptığı Çorum ziyareti sırasında İskilip’e Gençlik Merkezi yapılacağı müjdesi hayata geçiriliyor.

Spor Yayın: 03 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 03.05.2021 15:41:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

BAKAN,  SÖZÜNÜ TUTTU

SAKARYA MAHALLESİNE GENÇLİK MERKEZİ

 

       Gençlik Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu geçtiğimiz aylarda yaptığı Çorum ziyareti sırasında İskilip’e Gençlik Merkezi yapılacağı müjdesi hayata geçiriliyor.

      Konuyla ilgili yapılan açıklamalar bir birini takip ederken, gençlik merkezinin de nereye yapılacağı  araştırmalarında sona gelindi. İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük Gençlik Merkezinin Sakarya Mahallesine yapılacağını açıkladı.

      

 

 

 

 

 

 

 

      Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise yaptığı açıklamada;

     “İskilip’te yapımına söz verilen Gençlik Merkezi’yle ilgili protokolün imzalandığını bildiren Ceylan, "Gençlik Merkezi’miz İskilip’imize hayırlı uğurlu olsun. İskilip’in önemli bir eksiği daha giderilmiş oluyor. İlçe teşkilatımızın taleplerini İl başkanımız ve milletvekillerimiz ile birlikte ısrarla takip ederek sonuç aldık. İskilip’e gençlik merkezinin yapılmasıyla ilgili taleplerimize olumlu cevap veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bir kere daha teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

     Belediye Başkanı Ali Sülük ise konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “İlçemize 1 adet gençlik merkezi kazandırmış bulunmaktayız. Hayırlı uğurlu olsun. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzaladığımız protokol gereği ilçemize 1 adet Gençlik Merkezi yapılacaktır. Destek ve katkılarından dolayı, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet M. Kasapoğlu, Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Bünyamin Bozgeyik’e , Ak Pari Çorum Milletvekilleri Sayın Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu beylere teşekkür ederim.”

     Belediyenin Gençlik Merkezi yapılması için uygun gördüğü Sakarya Mahallesinde ki arazi Belediye Meclisinin Mayıs ayın da yapacağı toplantı da alınacak olan bir kararın ardından Gençlik ve Spor Bakanlığına devredilecek.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.