BAKAN SÖZÜ

Spor Yayın: 17 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 17.10.2020 22:09:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

          Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Çorumda yaptığı açıklamada,  “Seçim öncesinde Sungurlu’yu ziyaret etmiştik. Söz verdiğimiz gibi önümüzdeki günlerde imzasını da atacağız. Yarı olimpik yüzme havuzu ve güreş eğitim merkezini de en kısa sürede kazandıracağız. Tüm milletimize hizmet etmek bizler için bir onurdur, heyecandır. Bu yatırımlarda hayırlı olsun. İskilip’e de gençlik merkezi, havuz ve semt sahası inşa edeceğiz. Hizmetlerimizi hiçbir şekilde ayrım gözetmeksizin yapmaya devam ediyoruz. Her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan tüm vatandaşlarımıza da her türlü hizmetimizi erişebilir kılma noktasında iddialıyız. Bizler insanların en hayırlısı insana faydalı olandır düsturuyla çalışan bir hareketin mensuplarıyız. Milletimize hizmet etmek bizim için bir onurdur” şeklinde konuştu. 

        Ak Parti İl Başkanlığında yapılan bu açıklamanın ardından il başkanlığında kapalı toplantıya geçildi. Toplantıya katılan Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya'da katıldı. Bu gün Ak Parti İskilip İlçe Başkanlığının sosyal medya hesabından konuyka ilgili yapılan paylaşımda " İskilip ilçemize YÜZME HAVUZU, HALI SAHA ve GENÇLİK MERKEZİ'MİZ hayırlı uğurlu olsun. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Kasapoğlu' na il baskanimiz Yusuf Ahlatcı ve yonetimine milletvekillerimiz Ahmet Sami Ceylan Oğuzhan Kaya Erol Kavuncu ya iskilip halkı olarak teşekkür ederiz. "  idarelerine yer verilirken çeşitli temsili fotoğraflarda yayınlandı

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.