BELEDİYE MECLİS SALONUNUN YENİ DÜZENİ DİKKAT ÇEKTİ

İskilip Belediye Meclisin yeni oturma düzeni dikkat çekti

Yayın: 31 Mayıs 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 31.05.2021 19:57:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYE MECLİS SALONUNUN YENİ DÜZENİ DİKKAT ÇEKTİ

    İskilip Belediye Meclisin yeni oturma düzeni dikkat çekti 

    Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısının bu gün ki ikinci oturumunda belediye meclis salonunun daki oturma düzenindeki uygulama ve salondaki tasarım dikkat çekti. İskilip Belediye Meclis salonunda yıllardır Meclis Başkanı ( Belediye Başkanı) masadaki orta alanda oturur, her iki yanında da meclis üyesi birer katip üye yer alırdı. Yeni düzenlemeye göre; Başkan masasının mevcut yerine önünde devasa bir başkan yazısı bulunan yeni bir masa yapılmış durumda. Meclis üyesi katip üyeler için başkanlık masasından ayrı olarak bir alt zemine iyi ayrı küçük masa yerleştirilmiş. Mecliste görev yapan 1 adet  belediye personelinin oldukça büyük masası ise mevcut yerini ve halini koruyor. 

BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI 5 DAKİKA SÜRDÜ

    İskilip Belediye Meclisinin Mayıs ayı ikinci oturum toplantısı sadecde 5 dakka sürdü.  2021 Yılı belediye gelir tarifesi için oluşturulan meclis komisyonunun bu konu hakkındaki raporununu belediyeye süresi içerisinde teslim edilmediğini belirten Belediye Başkanı Ali Sülük,  komisyon üyelerinin itirazlarını dikkate almayarak raporu mecliste oylatmadı.  Meclis gündeminde yer alan 2020 yılı kesin hesap komisyon raporuda aynı gerekçeyle Başkan tarafından ret edilerek görüşmelere dahil edilmedi. Komisyoları oluşturan blediye meclis üyeleri yasal süre içerisinde raporları belediyenin ilgili birimine teslim ettiklerini iddia ettiler. 

  

    

 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.