TÜM SUÇLAMALARI RET ETTİ

Başkan Sülük; hakkındaki tüm iddiaları ret ederek, bazı belediye meclis üyeleri hakkında yeni iddialarda bulundu.

Siyaset Yayın: 23 Nisan 2021 - Cuma - Güncelleme: 23.04.2021 14:00:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BELEDİYE BAŞKANI HAKINDAKİ TÜM SUÇLAMALARI RET ETTİ 

      Başkan Sülük;  hakkındaki tüm iddiaları ret ederek, bazı belediye meclis üyeleri hakkında yeni  iddialarda bulundu.

      İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük hakkında ileri sürülen ve bir bölümü de yargıya taşınan iddialar ile ilgili olarak düzenlediği basın toplantısında tüm suçlamaları ret etti.

     İskilip Belediyesi Meclis salonunda yapılan basın toplantısına mahalli, yerel ve ulusal basından temsilcilerin yanı sıra  Başkan Ali Sülük’ün kardeşi ve avukatı Ekrem Sülük ile bazı vatandaşlar katıldı. İskilipwebtv nin yanı sıra yerel basının tamamı toplantıyı canlı olarak sosyal medya hesaplarından yayınladı.

 

      Başkan Sülük, basın toplantısına başlarken yaptığı konuşmada, yapacağı açıklamaların sadece kişiler üzerine olduğunu belirtti. Belediye Başkanı , “ Söyleyeceğim her söz belgeli ve ispatlıdır. Burada söyleyeceklerimi kendilerine hakaret olarak görenler, ıspatlarının bende olmadığını düşünüyorlarsa hukuki zeminde haklarını arasınlar.”

 ( Belediye Başkanı Ali Sülük’ün basın toplantısının tamamını haberimiz ekindeki videodan izleyebilirsiniz)

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.