Gündem Yayın: 16 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 16.02.2021 01:40:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ŞABAN BALCI PROVOKASYONU İSKİLİP'TE TEPKİLERE YOL AÇTI

 

      İskilip'in yerel haber sitelerinden birinin yöneticisi olan Şaban Balcı'nın provokatif paylaşımı İskilip'te tepkilere yol açtı. 

      İskilip'in çokta okunup takip edilmeyen bir haber sitesi İskilip Belediye Meclisinin MHP li üyesi Erol Kanbur'u belediyeye yönelik provokatörlükle suçlaması uzun süredir siyasi alanda sakinliği ile bilinen İskilip'teki siyasi ortamı gerdi. Belediye Meclis Üyesi Erol Kanbur konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, elinde bir görüntü ve bilgi olamadan olayları farklı bir boyuta getiren Şaban Balcı'yı suçlayarak şunları söyledi;

"Bu akşam 18.30 civarında İskilip Hayvan Pazarı bölgesinde vatandaşlarımızın mağduriyetini dile getirmek amacıyla sosyal medya hesabımdan yayınladığım video İskilip’te kendisini gazeteci olarak tanıtmaya çalışan ve sürekli yalan, yanlış, provokatif ve skandal haberlerle gündemde olan birileri tarafından hedef alındım. Bahse konu olan yol güzergahı tamamen İskilip Karayolları Müdürlüğü sorumluluğundadır. Bu nedenle paylaşımım İskilip Belediyesi ise uzaktan yakından alakası yoktur. O esnada vatandaşlarımızın duyarlı olmaları konusunda kendilerine telkinlerde bulundum.
Olumsuz hava şartlarında İskilip Belediyesine ait personelimiz vatandaşlarımızın refahı ve rahatı için gerekli çalışmaları anında yapmaktadır. "
  Konuyla ilgili İskilip İlçe Başkanlığının da bir açıklama yapması bekleniyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.