İSKİLİP HALKININ ULAŞIM ÇİLESİ DEVAM EDİYOR

Yaşam Yayın: 05 Ekim 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 05.10.2020 21:28:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
              İSKİLİP HALKININ ULAŞIM ÇİLESİ DEVAM EDİYOR
     
           İskilip'te yıllardır hizmet veren tek otobüz firması İskilip halkını magdur etmeye devam ediyor.                               
          Haftada en az bir veya 2 Ankara seferini sadece az yolcu gerekçesiyle  iptal ediliyor. İskilip halkının önemli bir bölümüde magduriyet yaşamamak için Çorum veya Bayat üzerinden Ankara'ya seyahat etmenin yollarını arıyor. Özellikle virüs nedeniyle yolcu sayısının azaldığı İskilip - Ankara arasındaki otobüs sefer sayısını asgariye düşürmesi gereken firma yetkilileri sattıkları biletlere ragmen, yolculuk için terminale gelen vatandaşlara sefer iptal edildi diyerek isteyene ücretini iade ediyorlar ya da talep durumunda başka bir sefere yeni bilet verip gönderiyorlar. İskilip otobüs terminalinde de otobüs çıkış ve giriş saatleriyle ilgili her hangi bir kontrolün yapılmaması nedeniyle her hangi bir işlemde yapılamıyor. 
        Yolcular  şikayet edecek merci bulamıyorlar.  Ulaştırma Bakanlığının bu gibi durumlarda yüksek miktarlarda ceza müeyyideler uygulamaktadır. Ayrıca Belediye Zabıtasınında ceza kesme yetkisi vardır.  Tüketici Hakem Heyetlerinede şikayette bulunulabilir. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.